replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年12月4日星期一

iWatch ontvangt een reeks sensoren voor sport en medicijnen

Op internet is er meer informatie over de horloges van het merk Apple. Volgens de laatste gegevens zijn fans van sport en een gezonde levensstijl vooral blij met de release van de noviteit. Door het creëren van "slimme" kijkt het bedrijf heeft een team van deskundigen aangetrokken op het gebied van hardware en software in verband met het geneesmiddel.
iwatch-1
Volgens 9to5Mac zijn er onder bedrijven waarvan de werknemers in de afgelopen maanden naar Apple zijn verhuisd, bekende fabrikanten van sensoren voor medische apparatuur en apparaten zoals AccuVein, C8 MediSensors en Senseonics.
"Op basis van wat voor soort experts Apple aan personeel wint, kan de iWatch draagbare computer verschillende parameters van het menselijk lichaam meten, zoals het glucosegehalte. De klok kan deze informatie overbrengen naar uw mobiele apparaat. De verkregen gegevens zullen het mogelijk maken een volledig beeld te vormen van de gezondheidstoestand van de mens, wat zeer nuttig kan zijn voor fitnesstoepassingen. "
Recall, deze week editie van The Financial Times meldde dat de iPhone-maker dringend behoefte aan extra technische middelen voor de ontwikkeling van "slimme" horloges, en zo agressief inhuren van specialisten op dit gebied.
Eerder, vergelijkbaar met de "Apple" van de corporatie bronnen bevestigden de ontwikkeling van "iWatch," en maakte duidelijk dat het team werkt op hen in een honderd ontwikkelaars. Wanneer is voorzien in een inrichting, niet genoemd.
Bekijk meer replica horloges en Rolex Day Date

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex