replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年5月22日星期一

Baselworld 2016 Patek Philippe World Time Ref. 5230

Het nemen van de mogelijkheid van de recente wijziging van enkele tijdzone benamingen, Patek Philippe heeft met succes herwerkt kast, wijzerplaat, en met de hand ontwerpen.
Op deze manier, de nieuwe World Time Ref. 5230 toont de huidige verdeling van de planeet 24 tijdzones Dubai plaats van Riyadh, Brisbane plaats van Noumea en Moskou verplaatst naar UTC +3 UTC + 4.  Patek Philippe Patek Philippe World Time Ref.  5230
Verkrijgbaar in wit of rose goud, het geval Calatrava van Ref. 5230 heeft een diameter van 38,5 mm (dikte van 10,23 mm) met een aantal elementen zoals de winglets stijl lugs en de smallere gepolijste bezel het horloge onderscheiden van zijn voorgangers.
De hand vormen een belangrijke bijdrage leveren aan de nieuwe look. Referentie 5230 heeft nu een doorboorde uur hand met een silhouet dat de Southern Cross constellatie oproept, en de minutenwijzer is voorzien van een ruitvormige contour.Patek Philippe Patek Philippe World Time Ref.  5230
Beide handen een scherpe rand midden tussen schuine flanken. Net als de toegepaste stokje uur markers, worden ze vervaardigd uit wit of rose goud om de zaak te passen.
De zwarte wijzerplaat centrum van de nieuwe Ref. 5230 is voorzien van een met de hand guilloched decor waarvan Filigreed geweven patroon werd genomen van een kostbare zakhorloge op het beeldscherm op de Patek Philippe Museum.
Bekijk meer horloge replicas en Rolex Masterpiece

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex